Reacties

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

MO Image Consultant
Average rating:  
 4 reviews
 by Daniëlle
Kleur- en stijladvies

Leuke, gezellig ochtend waarin Monique me veel leuke, goede tips heeft gegeven, waar ik zeker mee aan de slag kan. Verrassend om te zien wat kleuren met je doen en dat kleuren die je zelf niet zo gauw zou kiezen je toch heel mooi staan. Haar enthousiasme en liefde voor het vak is erg inspirerend. Echt het proberen waard!

 by Tanja

Uitgebreid kleuren-, styling- en make-upadvies gehad van Monique. Monique is een prettige vrouw, ze heeft veel expertise en voelt ook aan wat bij je past. Verrassend dat bepaalde kleuren mij heel mooi staan waarvan ik het niet verwachtte. Ik ga met veel plezier mijn garderobe aanvullen!

 by Joke
recensie

Leerzame, gezellige middag. Prima sfeer!

Enkele overeenkomsten in kleuren maar ook nieuwe tinten kwamen naar voren. Met de kleuren is het nu veel gemakkelijker er doeltreffender inkopen doen. Een aanrader voor iedereen.

Monique dank voor je zorgvuldigheid, aandacht en gastvrijheid.

 by Carla
Workshop kleuranalyse

Leuke gezellige en leerzame ochtend. vanuit mijn eigen gekozen kleuren naar de kleuren die goed bij me staan. Veel overeenkomsten maar ook weer nieuwe tinten . Met de juiste kleurkaart ben ik nu altijd makkelijker aan het kiezen. Dank Monique.

Een aanrader voor iedereen. En ook erg leuk om te doen.